Tijn als spreker op uw evenement: Tijn is een bevlogen spreker over voeding, gezondheid en klimaat. Hij spreekt regelmatig bij bedrijven en op congressen. Ook geeft hij aan Wageningen University & Research (WUR) gastcolleges over wetenschapscommunicatie.

Humor

Zijn optredens zijn actief en in een lekker tempo. Tijn betrekt de zaal bij zijn verhaal en met veel humor en herkenbare voorbeelden neemt hij zijn publiek mee in de wereld van gezondheid. Hij vertelt over de zin, maar ook over de onzin die over gezondheid wordt verteld. En dat we eigenlijk veel te véél met gezondheid bezig zijn.

Wetenschappelijk onderbouwd

Zoals een journalist betaamt laat hij de harde feiten en cijfers over gezondheid niet achterwege. Hij onderbreekt het lange zitten met oefeningen, zoals met zijn bizarre multitaskoefening.

Als gedragsdeskundige geeft hij technieken die wél effectief zijn om gezonder te gaan leven. Deelnemers krijgen concrete take-outs om echt gezondere keuzes te maken.

Duurzame gedragsverandering

Na deze sessie laat je je niet meer foppen door etiketten van producten in de supermarkt. Prik je feilloos door de verhalen van gezondheidsinfluencers heen. En leer je waarom je ’s avonds je hardloopschoenen alvast naast je bed moet zetten. Dankzij technieken uit de psychologie weersta je voortaan de taart van een jarige collega die trakteert. En krijg tips om snel je hoofd leeg te maken.

Zij gingen je voor

Vele organisaties gingen je voor, zoals de bedrijven hieronder. Ben je nieuwsgierig geworden? E-mail meteen naar contact@tijnelferink.nl.

Contact

Neem voor vragen, samenwerkingen en boekingen contact op via contact@tijnelferink.nl.

voorwaarden & privacy